Hotell i Oslo

Norges huvudstad Oslo har alltid mycket att erbjuda. Dock finns det inget casino här eftersom livepoker är olagligt i Norge. Men är du istället intresserad av friluftsliv och skidåkning ger åsarna kring Oslo goda förutsättningar. Oslo är känt för sina tre vattendrag och för sina fina stora skogsområden och rika naturliv som du hittar runt de centrala delarna av Oslo.

Ska du hitta boende i Oslo finns det en mängd olika hotell att välja mellan. Självklart hittar du de större kedjorna som Radisson och Scandic här, men det finns även mycket annat att välja på. Vill du bo lyxigt och centralt ska du helt klart bo på femstjärniga Grand Hotel Oslo. Där finns verkligen allt du kan tänkas behöva. Hotellet är utrustat med bland annat restaurang, bar, nattklubb, bastu, inomhuspool, hälsoklubb och SPA.

Är du istället ute efter ett trevligt men lite billigare boende kan du övernatta på Best Western Kampen Apartment Hotell, som dessutom ligger vägg i vägg med ett flertal sevärdheter.  I närheten hittar du bland annat Munch-museet, Oslo stadshus och det kungliga slottet.

Självklart finns det även att flertal andra boendealternativ för dig som vill resa till staden för en billigare peng, eller som inte gillar att ständigt vara en del av den hektiska atmosfären som ofta råder i en storstad. Om du väljer att bo i utkanten av Oslo hittar du bland annat hotellet Soria Moria, ett förtjusande litet hotell med fin utsikt och härlig rustik inredning. All mat som serveras på hotellet är typiskt norsk och tillagas över öppen eld. Och skulle du få en stund över så erbjuds möjligheten att vandra i naturen, ta en simtur i simhallen, eller varför inte gå en vinkurs?