Nordig Light Hotel – Stockholm

När det är dags att besöka vår vackra huvudstad finns det en mängd olika hotell och boenden att välja mellan. Genom att göra en sökning på just ”Hotell Stockholm” på Google får man upp många bra alternativ. Eftersom vårt mål är att samla all hotellinformation på en och samma sida, så att du slipper göra en sökning och analys på egen hand, varje gång du ska resa, så tänkte vi rekommendera ett av våra absoluta favorithotell i Stockholm.

Nordic Light Hotel ligger mitt i Stockholm City, bara ett stenkast från Centralstationen, vilket gör att det är smidigt att hitta och ta sig till. Förutom det centrala läget som ger närhet till både shopping, restauranger och sevärdheter så är Nordic Light Hotel ett så kallat designhotell. Detta innebär ett samarbete med designers och att hotellets inredning förändras och förnyas med ny design var fjärde månad. Hotellet har många stamkunder och dessa uppskattar att bo på ett hotell där de känner sig hemma samtidigt som de får njuta av ny inredning med jämna mellanrum.

Både i hotellets lobby och på de olika rummen förändras inredningen med hjälp av designers. I filmen nedan ser ni mer om rummens specialeffekter som till exempel mood light runt sängen.